Uitnodiging LUCY LIVE 'Sappelen'

Uitnodiging
LUCY LIVE 'Sappelen'

LUCY organiseert i.s.m. DAS SPECTRUM op donderdag 7 maart de eerste LUCY LIVE, met als thema Sappelen. In een afwisselende avondshow vertellen kunstenaars uit verschillende disciplines in presentaties van 5 minuten hoe zij veel doen met weinig. Ook het Ruilrestaurant is van de partij.

Met presentaties van ontwerper Michelle Baggerman over afvalmateriaal dat een nieuw leven krijgt; kunstenaar Sander Reijgers die de crisis in tijd en geld op zijn eigen manier te lijf gaat; muzikant Jelte van Andel over 'repertoire' keuzes; beeldend kunstenaar Joyce Overheul die naast haar 'high art' kunstpraktijk ook 'low art' haakpatronen ontwerpt en verkoopt op internet, en Jop Vissers Vorstenbosch die vol overtuiging sappelt om geen concessies te doen aan zijn beeldende werk. Daniëlle Arets presenteert de avond en gaat in gesprek met kunstenaars en publiek. Arets is onder meer lector aan de Design Academy en oprichter van House of Commons (#HOC).

Ruilrestaurant
Voor, tijdens en na de presentaties maakt het Ruilrestaurant lekkere hapjes met jullie meegebrachte producten! Dus neem een ingrediënt mee uit een van de volgende categorieën: groenten, fruit, schimmel, zuivel, noten of kaas en het wordt verwerkt in de lekkerste gerechtjes. Wees creatief, dan verrast het Ruilrestaurant jou!

Tijd
19.00 uur: Ruilrestaurant
20.00 uur: Start LUCY LIVE programma

Toegang
- ingrediënt voor het ruilrestaurant (zie boven). Eet je mee? Laat het ons even weten via mail@lucyindelucht.nl, dan kunnen de koks er rekening mee houden
- 1 euro of meer! (wat je kunt missen / wat je het waard vindt)

Waar
DAS SPECTRUM, Montalbaendreef 2, Utrecht
 

LUCY tipt
Roland Sohier in dick bruna huis

Roland Sohier verklaart het Konijn in een wel heel bijzondere tentoonstelling. Bij nijntje op zolder is een ode aan de verbeelding met tekeningen, diorama's, filmpjes en geheime plekken in de tot zolder omgetoverde bovenverdieping van het dick bruna huis. Met of zonder kinderen, ga kijken! Lees meer >>

Interessepeiling website utrechtsekunst

Het Atelierroute Utrecht Team is nieuwsgierig naar de interesse voor het starten van een nieuwe website voor en door Utrechtse kunstenaars. Een idee in ontwikkeling, daarom horen ze graag de mening van kunstenaars. Het invullen van de enquête kost 5 à 10 minuten van je tijd.
Klik op onderstaande link om naar de vragen te gaan:
https://www.surveymonkey.com/s/interessepeiling


Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >>