Ga direct naar inhoud

Kunst doet goed & Back to the Future

··········

Laatste kans 'Kunst doet goed'

Nog op zoek naar bijzondere kunst of design? De verkooptentoonstelling 'Kunst doet goed' is nog op vrijdag 23 december (9-17 uur) en zaterdagmiddag 24 december (13-16 uur) geopend. Laatste kans dus. Voor de grafiekcollectie gelden ook speciale kortingsprijzen.

Lees meer over 'Kunst doet goed' >> 
 

Straks: expositie 'Back to the Future'

Op 27 januari start 'Back to the Future' bij CBKU. Een expositie waarin de onderzoekende kunstenaar centraal staat, die vanuit een eigen fascinatie de geschiedenis interpreteert en daarmee zinspeelt op een mogelijke toekomst of een gepasseerd verleden. Hoe zal men straks terug kijken op deze tijd? Wat blijft eigenlijk bewaard voor volgende generaties? En in hoeverre speelt het verleden een rol in de huidige tijd? Het zijn vragen over het ontstaan en de maakbaarheid van geschiedenis. Met werk van Maarten Vanden Eynde, Leonid Tsvetkov, Anton Ginzburg, Louis de Cordier, Kristina Benjocki, Michael Johansson, Pascal Rostain en Bruno Mouron, Fleur Thio, Toine Klaassen, Edhv, Frank Koolen, en studenten van designLAB van de Rietveld Academie Amsterdam. 

Opening 27 januari 2012
De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 27 januari om 16.00 uur door wethouder Frits Lintmeijer, en is daarna nog te zien t/m 11 maart.

Lees meer over 'Back to the Future' >> 
 

Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >> 
Kunst doet goed
Maarten Vanden Eynde, Homo Stupidus Stupidus
Anton Ginzburg, Hyperborea
Michael Johansson, uit de serie 'Engine Bought Separately'
Louis De Cordier, Golden Sun Disk, courtesy Motive Gallery, Amsterdam
LUCY
Tips voor een gelukzalig kunstenaarsbestaan!
Henk Visch

Deel dit artikel

  • Facebook