Ga direct naar inhoud

Kunst doet goed & sideways-programma

··········

Kunst doet goed: opening a.s. zondag

Onder het motto '100% voor de kunstenaar' presenteren DepARTmentSTORE en CBKU de verkooptentoonstelling Kunst doet goed met werk van ruim 90 kunstenaars en ontwerpers. De opbrengst van de verkoop gaat dit keer volledig naar de deelnemende makers. Bovendien is er kunst en design waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. En het aanbod is groot: van kunst tot design, van sieraden tot boeken, van groot tot klein (ook in prijs). Wees welkom op de opening komende zondag 27 november om 16.00 uur met Véronique Baar (QKunst).
De expositie is daarna te zien van 29 november t/m 24 december en heeft een leuk sideways-programma. Hieronder vind je twee programma-onderdelen uitgelicht. Check hier het volledige programma >>  
 

Sideways uitgelicht #1: Zeefdruk je eigen (kerst)kaarten

Op woensdagmiddag 30 november is er een workshop zeefdrukken voor kinderen. Onder het motto 'Doe goed, druk kunst', zeefdruk je je eigen wenskaarten voor de feestdagen onder begeleiding van kunstenaar Petra Berghorst. 
Tijd: 14.00-17.00 uur
Voor: kinderen vanaf 8 jaar
Prijs: €25,- (per kind max. 1 ouder)
Reserveer een plekje via info@cbk-utrecht.nl o.v.v. 'zeefdrukken 30 november'.

Sideways uitgelicht #2: 'Fujimi, looking for Fuji-san'

Op zaterdag 3 december vanaf 17.00 uur wordt de prent Nova C van kunstenaar Hidenori Mitsue gepresenteerd tijdens het avondvullende programma Fujimi, looking for Fuji-san. Met een Japans diner, door de kunstenaar zelf gekookt, en een Q&A waarin Mitsue met collega-kunstenaar en Japankenner Anne Marijn Koppen over zijn werk praat.
Reserveren voor de avond kan tot uiterlijk 1 dag van tevoren via: info@cbk-utrecht.nl (€ 15,- incl. eten) o.v.v. 'Hidenori Mitsue'. De zeefdruk verschijnt in een oplage van 50 en is voor € 120,- te koop bij CBKU en via de webwinkel.

Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >> 
Linda Bais
Lotte de Raadt
Doke Melman
Katja Effting
Hidenori Mitsue, Nova C

Deel dit artikel

  • Facebook