Ga direct naar inhoud

Kunst doet goed - Sideways programma #2

··········
Verkooptentoonstelling 'Kunst doet goed' opende afgelopen zondag en is vanaf nu te zien t/m 24 december. Deze tentoonstelling heeft een uitgebreid sideways-programma. Hieronder vind je vier programma-onderdelen uitgelicht. Check hier het volledige programma >>  

Donderdag 1 december - 17.00 - 21.30 WEB & EVE One day shop

WEB & EVE verkoopt niet via winkels of webshops maar alleen tijdens ONDEDAYSHOPS, op wisselende locaties zoals nu bij CBKU. De collectie staat bekend om de nonchalant chique uitstraling, altijd met een subtiel underground en casual effect.
Het merk werd vanaf de start direct opgepakt door de fashion incrowd en is één van de best bewaarde geheimen in de creatieve scène. De collectie wordt door WEB & EVE zelf ontworpen en in gelimiteerde series door hoogwaardige buitenlandse bedrijven geproduceerd. Super exclusief, door de ONEDAYSHOP formule voor een redelijke prijs.
(Afbeelding afkomstig van hun website

Zaterdag 3 december – 17.00 Prent event ‘Fujimi, looking for Fuji-san’

Vanaf 17.00 uur wordt de prent Nova C van kunstenaar Hidenori Mitsue gepresenteerd tijdens het avondvullende programma Fujimi, looking for Fuji-san. In zijn werk zoekt Mitsue naar een balans tussen de verschillende thema’s uit de westerse en oosterse cultuur. Hij combineert traditionele Japanse onderwerpen als besneeuwde bergtoppen en bloesemtakken met westerse technieken als spraypaint.

Mitsue kookt die avond zelf een Japans diner en gaat in gesprek met collega-kunstenaar en Japankenner Anne Marijn Koppen over zijn werk.
 
Reserveren voor de avond kan tot uiterlijk 1 dag van tevoren via: info@cbk-utrecht.nl (€ 15,- incl. eten, LET OP: Niet vegetarisch) o.v.v. 'Hidenori Mitsue'. 
De zeefdruk is speciaal voor het CBKU gemaakt en verschijnt in een oplage van 50 prenten en is voor €120,- te koop bij CBKU en via de webwinkel

Zaterdag 10 december - 14.00-17.00 'Doe goed, druk kunst'

Op zaterdagmiddag 10 december is er een workshop zeefdrukken. Onder het motto 'Doe goed, druk kunst', zeefdruk je je eigen wenskaarten, menukaarten of orginele placemats voor tijdens de feestdagen onder begeleiding van kunstenaar Petra Berghorst. 
Tijd: 14.00-17.00 uur
Voor: iedereen vanaf 8 jaar
Prijs: €25,- 
Reserveer een plekje via info@cbk-utrecht.nl o.v.v. 'zeefdrukken 10 december'.

Zondag 11 december - 15.00 - 17.00 'Doe goed, proef eens iets anders'

Een bijzondere proeverij, dat is deze afternoon tea. rose&vanilla maakt cakes en taarten met fantastische smaakcombinaties. Wel eens cake met rozen&vanille geproefd? Cheesecake zonder cheese maar met kokos? Kastanje&chocoladetaart of hartige scones? Zondag 11 december staan ze voor u klaar. En al dit lekkers zonder gluten, zuivel, soja en pinda
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Prijs: €25,- p.p.
Reserveer een plekje via info@cbk-utrecht.nl o.v.v. 'afternoon tea'.  Er zijn 24 plekken dus wees er snel bij!
Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online>>> 
Kunst doet goed WEB & EVE
Hidenori Mitsue Prent
Zeefdruk nieuw
Zeefdruk
kunst doet goed rose&vanilla logo
Kunst doet goed tentoonstelling 3
Kunst doet goed tentoonstelling 1

Deel dit artikel

  • Facebook