Ga direct naar inhoud

Kunst moet rollen #2: In de Ring

··········

Uitnodiging ‘In de Ring’

open voor publiek
do. 26 april 20.00 uur

Kunst moet rollen #2 wordt afgesloten met ‘In de Ring’, een avond die losjes gebaseerd is op het programma ‘Dragons’ Den’. Jellie Brouwer, bekend van het programma Kunststof, leidt het gesprek tussen kunstenaars, bedrijven en publiek. 
Samen met de intermediairs Marion Beltman en Erik Uitenboogaard selecteerde CBKU 9 kunstenaars uit de groep van 22, waarmee het traject van start ging. Deze 9 kunstenaars buigen zich elk over een echt probleem of vraagstuk van in totaal 3 bedrijven/organisaties.
De geselecteerde kunstenaars zijn: Tabo Goudswaard, Anne Marie Durand (Balta) en Laura Visser, die zich over een vraagstuk van Landschap Erfgoed Utrecht buigen. Domenique Himmelsbach de Vries, Tamar Doedens en Juul Rameau gaan aan de slag met een vraag van Showprint. Oskar de Kiefte, Astrid Ritskes (Mevrouw ‘R’) en Marisa Rappard presenteren hun plan aan WeLL Design.
De avond levert 9 korte presentaties op van in totaal 3 verschillende vraagstukken. Het is uiteindelijk aan de bedrijven om te beslissen met wie ze verder het gesprek willen aangaan in een vervolgopdracht.

Meer over Kunst moet rollen #2 >>
Korte terugblik op het Oefenlab met kunstenaars >>

De avond bijwonen?

'In de Ring'
donderdag 26 april om 20.00 uur

CBKU, Plompetorengracht 4, Utrecht
Meld je aan via info@cbk-utrecht.nl onder vermelding van 'In de Ring'
Toegang € 5,- (studenten € 3,-).

Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >>
Kunst moet rollen # 2 deelnemers oefenlab
Showcase 'best practices'
Oefenlab Kunst moet rollen #2

Deel dit artikel

  • Facebook