Ga direct naar inhoud

Nieuws - 1 september 2010

··········

Oproep ZAP-U

Kunstenaar als alleskunner
De volgende ZAP-U op 28 oktober heeft het thema 'kunstenaar als alleskunner'. Ben jij vanuit je professie als kunstenaar ook landschapsarchitect, kok, musicus of technoloog? Wil je over het thema 'kunstenaar als alleskunner' jouw werk presenteren? Dien je voorstel voor 13 september in bij Iris Stelder. Maximaal zes presentaties worden geselecteerd uit de reacties. Meer informatie vind je op de website.

Indrukken

Werkperiode tot 19 sept
Kunstenaarsdis op 9 sept
Op donderdag 9 september vanaf 18.00 uur vindt de eerste kunstenaarsdis na de zomer plaats. Het wordt een bijzondere avond in het kader van het project 'Indrukken'. Drie onlangs afgestudeerde kunstenaars Bram de Jong, Saskia Schretlen en Melody Toering werken een maand lang bij het CBKU aan een multidisciplinair kunstwerk waarbij grafiek de rode draad vormt. De kunstenaars vertellen tijdens de maaltijd over hun werk en hun ervaringen. Roger Catering Concepts verzorgt een passend menu op het thema 'Indrukken'. Prijs: € 15,- (exclusief drankjes). Je kunt je opgeven via info@cbk-utrecht.nl.

Sun Xun - artist in residence

10 sept - 31 okt
Op uitnodiging van het Holland Animation Film Festival is de kunstenaar Sun Xun (1980, China) in Utrecht. In september en oktober werkt hij als artist-in-residence bij CBKU waar hij, puttend uit schilderkunst, fotografie, animatie en film, aan een nieuw kunstwerk werkt. Tegelijkertijd brengt Xun gefaseerd delen van zijn werk over naar het Centraal Museum waar zijn tentoonstelling te zien is van 3 november t/m 9 januari. Het publiek kan bij CBKU en het Centraal Museum zijn vorderingen op de voet volgen.

Doe het niet zelf!

Vrijdag 17 september 2010 is er voor kunstenaars weer gelegenheid de kwaliteiten van hun mede-creatieven te benutten. Wil je eindelijk die huisstijl laten ontwerpen? Een nieuwe website? Foto's van je werk? Of gewoon met een vakgenoot praten over jouw werk? Geef je dan op voor de Doe-het-niet-zelf-dag bij CBKU op Plompetorengracht 4 in Utrecht. Van 10.00 - 17.00 uur vragen we alleen je inzet, voor de lunch wordt gezorgd. Je kunt je opgeven via de website van Doe het niet zelf.
Wordt dit bericht niet goed weergegeven? Lees dan de online nieuwsbrief.
ZAP-U Reizen inleiding
Indrukken werkperiode Saskia Schretlen
Indrukken werkperiode Bram de Jong
Sun Xun, still uit 21G
Doe-het-niet-zelf-dag

Deel dit artikel

  • Facebook