Ga direct naar inhoud

Nieuws · 10 mei 2011

··········

a.s. do 12 mei: ZAP-U Mislukken

Een nieuwe ZAP-U avond in het teken van 'Mislukken'. Met een column door Frank Koolen en presentaties van Sander Reijgers, Yoeri Guépin, Annemieke Alberts, Maarten Dekker, Jolanda Schouten en Thomas Kuijpers. Presentatie: Jellie Brouwer.

Kom je ook?
Van tevoren kun je ook nog aanschuiven bij de kunstenaarsdis...
Eten begint om 18.00 uur, ZAP-U om 20.00 uur.
Lees meer en reserveer >>

Bring Your Own Beamer 19 mei

Een BYOB avond in samenwerking met SETUP. Witte muren en een ruimte vol projectors zijn de hoofdingrediënten van deze avond bij CBKU. Het concept is even simpel als doeltreffend: een ruimte en een hele hoop beamers transformeren de witte muren tot een expositie die constant in beweging is. Geen maanden van voorbereiding en expositie, maar 1 avond waarop nieuw werk op een directe, snelle, speelse manier wordt gepresenteerd.
Kijk hier voor de voorlopige lijst van deelnemers >> 
Start: 20.00 uur
Nog bijdragen aan deze avond? Neem je eigen projector en je eigen inbreng mee voor deze hit 'n run expositie. Meer info op de site van SETUP >>

Kunstliefde: avond over Kunst en Reclame

Titus Yocarini, grafisch ontwerper en Directeur van het Museum voor Communicatie in Den Haag is op vrijdag 20 mei om 20.00 uur te gast bij Kunstliefde, naar aanleiding van de tentoonstelling 'Art After Advertising'. De expositie toont vrij werk van professionals uit het reclamevak (art directors, grafisch ontwerpers, etc.) en is te zien tot 5 juni.
Yocarini houdt die avond een inleiding over moderne vormen van communicatie als gemeenschappelijk kenmerk van - en (potentieel) verbindingsmiddel tussen - kunst, design en reclame. Ook de exposanten van de tentoonstelling zijn aanwezig en gaan met elkaar in discussie. De toegang is vrij. Kom op tijd als je zeker wilt zijn van een plek! Kunstliefde, Nobelstraat 12a in Utrecht.
Lees meer over de expositie >>

Wordt dit bericht niet goed weergegeven? Bekijk het dan online >>
Julian Wassenaar
ZAP-U Reizen inleiding
BYOB

Deel dit artikel

  • Facebook