Ga direct naar inhoud

Nieuws · 12 oktober 2011

··········

Do. 20 oktober · 'Opening Kunst moet rollen'

Wij nodigen je graag uit voor de opening van de expositie 'Kunst moet rollen' op 20 oktober om 20.00 uur die geopend zal worden door Arjo Klamer, hoogleraar culturele economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam
In de tentoonstelling vertellen en tonen negen kunstenaars vanuit de drie invalshoeken ‘markt’, ‘overheid’ en ‘oikos’ over hun inkomen en de keuzes die zij maken om hun werk te kunnen verwezenlijken. Een expositie als totaalinstallatie. Bekijk nu de trailer.

Do. 3 november Symposium
Op 3 november kun je workshops volgen, een lezing bijwonen en aanschuiven bij een diner. Klik hier voor het volledige inhoudelijke programma en om je aan te melden.

6 t/m 27 oktober · Kijkdagen H-ART voor Japan kunstveiling

Op 13 november wordt werk van Utrechtse kunstenaars geveild tijdens de Culturele Zondag 'Klaas en Maarten pakken uit'. De opbrengst komt ten goede aan Japanse kinderen die getroffen zijn door de gevolgen van de tsunami. Frits Lintmeijer, wethouder van Cultuur, treedt op als veilingmeester. De plaats van handeling is de hal van het stadhuis in Utrecht. De kunstveiling is geïnitieerd door een aantal kunstenaars i.s.m. het Grafisch Atelier.

Tot en met 27 oktober kun je een kijkje nemen in het stadhuis, waar de werken hangen die geveild gaan worden. Tevens staan alle werken getoond op onze site.

Cursussen grafiek in oktober

di. 18 oktober:
Basiscursus fotopolymeer etsen - In deze cursus leer je de basistechnieken van fotografisch etsen met fotopolymeerfilms

wo. 26 oktober:
Uitgebreide basiscursus etsen - In acht lessen maak je kennis met de geschiedenis en de praktijk van de etstechniek.

do. 27 oktober:
Uitgebreide basiscursus zeefdruk - In acht lessen maak je kennis met de theorie en praktijk van het zeefdrukken.
Indien de tekst niet goed weergeven wordt, klik dan hier voor de online versie.
H-ART voor Japan Flyer
H-ART voor Japan Dick Bruna 94
Etsen
etsen afslaan

Deel dit artikel

  • Facebook