Ga direct naar inhoud

Nieuws · 15 september 2011

··········

29 september t/m 2 oktober - WEG WEG WEG

Laat je op 29 & 30 september informeren en enthousiasmeren over het werken buiten Nederland.
Drie jonge kunstenaars (Eva Bullens, Tim van der Meer en Robin de Wilde) zijn na een uitwisselingsproject naar Marokko van mening dat veel meer kunstenaars hun werkveld (tijdelijk) naar het buitenland zouden moeten verleggen. Hun enthousiasme heeft geleid tot een tweedaags evenement met op 29 september een brainstormsessie, diner en films (van o.a. Peter Bogers, Sina Khali en Joost Conijn) en op 30 september een informatiemarkt.
Kom langs en stel al je vragen aan de Mondriaan Stichting en bekijk verschillende residency mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie en tijdstippen.

Morgenavond gratis lezing 'Niet-toxische grafiek'

Op vrijdag 16 september verzorgen Marnix Everaert (docent Vrije Grafiek aan de Academie Beeldende Kunsten in Gent en medeoprichter van Kamer 108) en drs. Pieter van Broekhuizen (biochemicus) een lezing over de vernieuwing binnen de grafiek en de mogelijkheden van alternatieve methoden en producten.
De laatste jaren is er namelijk veel veranderd in de grafische technieken. Veel grafisch ateliers zijn overgestapt op minder schadelijke producten, maar hoe zit dat met kunstenaars in hun eigen atelier?
Tijd: 20.00-21.30 uur

Wil je de lezing bijwonen? Reserveer dan via info@cbk-utrecht.nl o.v.v. 'lezing niet-toxische grafiek'.

Te zien t/m 25 september: Exposities 'Indrukken' & 'wanted landscape'

wanted landscape: Een gezamenlijk project van Carien Vugts en Anna J. van Stuijvenberg heeft geresulteerd in een site specific installatie waarin de wanden en de vloer opnieuw worden gedefinieerd; een ruimte die de bezoeker zelf kan betreden en ervaren.
Indrukken: Evelien de Goeij, Nao Ishizaka en Eva Spierenburg, alledrie vrij recent afgestudeerd aan de HKU, maakten nieuw werk dat multidisciplinair is van karakter en waarbij grafiek een rol speelt.
Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >>
WEG WEG WEG Werkbespreking
Evelien de Goeij
wanted landscape
Indrukken en wanted 2011
Indrukken Nao Ishizaka, work in progress

Deel dit artikel

  • Facebook