Ga direct naar inhoud

Nieuws 16 juni 2010

··········

Cursussen kunst in de openbare ruimte

Is kunst in de openbare ruimte misschien een interessante specialisatie voor jou? In het najaar organiseert Kunstenaars&CO in samenwerking met CBKU twee cursussen voor beeldend kunstenaars op dit vlak.

Op zaterdag 11 september vindt de Introductiecursus kunst in de openbare ruimte plaats. Na deze dag heb je een beeld van het proces, de inhoud en de omvang van opdrachten in de openbare ruimte en de verschillende partijen die daarin een rol kunnen spelen. Daarnaast weet je meer over de benodigde vaardigheden en mogelijkheden rondom kunstopdrachten.

De verdiepende cursus Kunst in de openbare ruimte vindt plaats op zaterdag 25 september, 2 en 9 oktober. Een cursus waarmee je een stevige basis legt om kansen op een opdracht te vergroten. Om deel te nemen moet je de oriëntatiecursus hebben gevolgd.

De cursussen worden gegeven bij CBKU op Plompetorengracht 4 in Utrecht. Voor meer informatie, prijzen (inclusief speciale tarieven voor kunstenaars die gebruik maken van WWIK) en aanmelden, kun je terecht op de site van Kunstenaars&CO >>


Wordt dit bericht niet goed weergegeven, kijk dan hier >>
Frank Bezemer, Halte 2006
Broos, Schuilplaats voor Anas penelope

Deel dit artikel

  • Facebook