Ga direct naar inhoud

Nieuws 18 oktober

··········

'Kunst moet rollen' van start

CBK-Uitzendbureau voor kunstzinnige talenten
Ben jij op zoek naar werk waarin je al jouw creativiteit kwijt kan? Wil jij weten hoe anderen baat kunnen hebben bij jouw out of the box denken? Wij kunnen je daarbij helpen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is binnenstappen in ons uitzendbureau, speciaal bedoeld voor kunstenaars, vormgevers en creatief ondernemers. 
 
In de periode van 20 oktober t/m 20 november word je verwelkomd door een van onze intercedenten. Zij leggen je de mogelijkheden van onze diensten uit en helpen je bij het inschrijven. Eenmaal ingeschreven gaan onze intercedenten met jouw gegevens op zoek naar een goede match.
Het CBK-Uitzendbureau is onderdeel van de tentoonstelling 'Kunst moet rollen' en is vanaf 21 oktober van woensdag t/m vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur geopend op Plompetorengracht 4 in Utrecht.
Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij de opening van de tentoonstelling 'Kunst moet rollen' op donderdag 20 oktober om 20.00 uur. 

3 november symposium
Op 3 november gaan we dieper in op de verbinding tussen kunstenaarschap en ondernemerschap. Het symposium biedt een gevarieerd programma met workshops, een lezing, diner en (netwerk)borrel. 
Wil je het symposium bijwonen? Meld je dan snel aan via onze website. Daar vind je ook het volledige programma.

Laatste kans inschrijven cursussen etsen en zeefdrukken

Op 26 en 27 oktober starten de cursussen 'Uitgebreide basiscursus etsen' en de 'Uitgebreide basiscursus zeefdruk'. Je kan je tot vrijdag 21 oktober inschrijven.


Indien deze nieuwsbrief niet goed weergeven wordt, klik dan hier voor de online versie.
Ruil
Kunst moet rollen oikos compilatie
etsen plaat ininkten

Deel dit artikel

  • Facebook