Ga direct naar inhoud

Nieuws 21 december 2010

··········

Nieuwjaarsduik en borrel op 9 januari

Op culturele zondag, 9 januari, duik je bij CBKU in het nieuwe seizoen: Bekijk de tentoonstellingen Watskeburt?! en Pharmakon of doe mee met de workshop Droge Naald (voor jong en oud). Woordensmid en Elfchivaris PJ Roggeband luidt 2011 op eigen elfletterige wijze in en om 16.00 uur heffen we het glas op het nieuwe jaar. Je bent van harte welkom! Meer over het programma>>.

Pharmakon en Watskeburt?! te zien t/m 9 januari

In Pharmakon, een expositie met foto's, films en installaties toont Kaisu Koski de bezoeker haar, soms kritische, perspectieven op de medische wereld.

Watsekeburt?! is een selectie foto's die cultuurreporter Rob van Scheers maakte uit het archief van stichting Stedelijke Fotografie Utrecht. Elk beeld heeft zijn eigen verhaal en roept de vraag 'Watskeburt?!' op.

Oproep Zomerexpo 2011

Voor alle beeldend kunstenaars, professioneel en liefhebber, organiseert stichting ArtWorlds samen met het gemeentemuseum Den Haag de eerste Nederlandse tentoonstelling met open inschrijving. Iedereen kan meedoen, de jury selecteert zonder voorkennis van de kanididaten 250 werken voor de tentoonstelling. De inschrijving is op 9 december gestart. Meer informatie over wijze van deelname en de voorronde lees je op www.zomerexpo.nl.

HKU vraagt mening van creatieve ondernemers

Ben jij creatief ondernemer en geïnteresseerd in netwerkbijeenkomsten en masterclasses? Dan wil de HKU graag weten hoe ze je het beste kan ondersteunen. Geef je mening via deze enquête, hij kost 7 minuten van je tijd. Als dank maak je bij de HKU kans op een artikel over jouw bedrijf op de drukbezochte website van Xpert CMKB.

8 januari: start Zeefdrukken op textiel

Leer je t-shirt, tas of stof bedrukken. In drie bijeenkomsten leer je alles over de technieken en mogelijkheden voor het drukken op stof. Interessant voor kunstenaars, mode-ontwerpers en andere makers die graag met textiel werken.
Je kunt je nog tot 23 december opgeven via info@cbk-utrecht.nl.
Zaterdag 8, 15 en 22 januari 2011
13.00 - 17.00 uur
Docent: Petra Berghorst
Kosten: € 250,-

Voorinschrijving oeuvre Willem G. Wevers

Maart 2011 verschijnt een uniek oeuvreboek met fotowerken en schetsen van de in 2005 overleden kunstenaar Willem G. Wevers. Tot 31 december is de voorintekening op deze publicatie voor € 35 (normaal € 42,50) via www.willemgwevers.nl.
Genootschap Kunstliefde is op 6 maart 2011 te gast bij CBKU en verzorgt een lezing over de publicatie van Willem G. Wevers.

Kerstvakantie van 25 dec t/m 1 jan

In verband met de kerstvakantie is CBKU gesloten van 25 december t/m 1 januari. Fijne feestdagen en tot in 2011!
Wordt dit bericht niet goed weergegeven? Bekijk het dan online >>
Watskeburt
Kaisu Koski, Local global anestethics
Workshop droge naald
Zomerexpo 2011

Deel dit artikel

  • Facebook