Ga direct naar inhoud

Nieuws · 26 mei 2010

··········

27 mei: flirten en treiteren in Re:visie:lab

Op donderdagavond 27 mei presenteren de kunstenaars hun werk uit de expositie 'Your turn! Or else' en gaan in gesprek met elkaar en met het publiek. In de interactieve expositie zoeken mediakunstenaars en studenten Kunst, Media en Technologie (HKU) contact met hun bezoeker. Al flirtend en treiterend dagen ze de bezoeker uit. Vanaf 20.00 uur start de presentatie (toegang € 5,-, kunststudenten € 3,-). Vooraf kun je ook nog aanschuiven bij de kunstenaarsdis om 18.00 uur (€ 15,-). Reserveren voor het eten kan via info@cbk-utrecht.nl.

Kostana Banovic op 3, 5 en 6 juni

Op donderdagavond 3 juni om 20.00 uur praat Kostana Banovic met Alex de Vries over haar fascinaties en inspiraties. Een gesprek naar aanleiding van haar project 'Jij en ik en de tuin' in Lusthof Utrecht en haar laatste film 'May I Enter'. Lees meer en reserveer voor 'De avond van Kostana Banovic' >>
'May I Enter' is een film over Banovic' onderzoek naar het Braziliaanse geloof Candomblé en is op zaterdag 5 en zondag 6 juni bij CBKU te zien om 14.00 uur. Op zaterdag 5 juni geeft Banovic vooraf een korte inleiding op de film.

Artistiek politiek? Of politiek artistiek?

Voor creatieven met politieke aspiraties: start je eigen partij en maak een verkiezingsposter. CBKU wil de komende tijd de spannende relatie tussen kunst en politiek onderzoeken en trapt af met het project MijnEigenPartij.nl van kunstenaar Teun Castelein. Kom ook naar de partijbijeenkomst op 10 juni met een speciaal optreden van The Geert Wilders >> .


Wordt de opmaak van deze Nieuwsbrief niet goed weergegeven? Kijk dan hier >>
De eenzame stad (Maartje Weijers, Ferhat Karagul en Daan Kars
Kostana Banovic, 'May I Enter'
Kostana Banovic, May I Enter
Kostana Banovic, May I Enter (still)
MijnEigenPartij
MijnEigenPartij.nl

Deel dit artikel

  • Facebook