Ga direct naar inhoud

Nieuws 28 januari 2011

··········

Uitnodiging Opening Comfort Food en kunstenaarsdis

donderdag 3 februari
Mathijs Lieshout is nog druk aan het bouwen, maar op 3 februari ziet zijn nieuwe ruimtevullende installatie 'Comfort Food' officieel het licht. Je bent van harte welkom bij de opening om 20.00 uur.
Lees meer over Comfort Food >>

Nieuwe kok kunstenaarsdis
Voorafgaand aan de opening van 'Comfort Food' verzorgt Monique Polman de kunstenaarsdis. Monique is keramist en werkte onder meer 5 jaar als chef-kok bij restaurant het Hemelse Gerecht in Utrecht. Ze is lid van Slow Food en bereidt haar maaltijden zoveel mogelijk eerlijk, puur en met producten van het seizoen, geïnspireerd op de Zuid-Europese keuken. Proef je mee? Geef je dan op voor de maaltijd via info@cbk-utrecht.nl o.v.v. kunstenaarsdis 3 februari. Aanvang 18.00 uur, kosten € 15, exclusief drankjes.
Ook op donderdag 17 februari kookt Monique als voorprogramma van de Comfort Food filmavond 'Berlin Babylon'. Reserveren kan weer via bovenstaand mailadres (tot uiterlijk 1 dag van tevoren).

Presentatie zeefdruk Filip Berte

Op woensdag 9 februari om 17.00 uur wordt de zeefdruk The Graveyard van de Belgische kunstenaar en architect Filip Berte gepresenteerd. De prent vloeit voort uit de artist-in-residenceperiode van Berte in november 2010 bij CBKU, toen een deel van zijn omvangrijke project Eutopia bij CBKU te zien was. De prent wordt gepresenteerd bij Kunstuitleen Utrecht bij de aftrap van de amateurkunstwedstrijd Expeditie 2011, die als thema heeft: oorlog verBEELD.
Lees meer over Filip Berte's The Graveyard >>
The making of Comfort Food
Mathijs Lieshout
Kunstenaarsdis salade
Filip Berte The Graveyard detail

Deel dit artikel

  • Facebook