Ga direct naar inhoud

Nieuws 4 oktober 2011

··········

Do. 20 oktober · 'Opening Kunst moet rollen'

In de tentoonstelling ‘Kunst moet rollen’ vertellen en tonen negen kunstenaars vanuit de drie invalshoeken ‘markt’, ‘overheid’ en ‘oikos’ over hun inkomen en de keuzes die zij maken om hun werk te kunnen verwezenlijken. Een expositie als totaalinstallatie waarin curator Elias Tieleman de drie gebieden in een eigen kenmerkende sfeer plaatst, met werk en filmportretten van een zeer divers gezelschap kunstenaars: Anna Volkova, Daan Roosegaarde, Michaël AertsAnnemiek Vera, Hans Venhuizen, Ida van der Lee, Leonard van Munster, André Groothuizen en Su Tomesen.

Op 20 oktober 20.00 uur wordt de expositie geopend door Arjo klamer, hoogleraar culturele economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

3 november · Symposium Kunst moet rollen

Een dag- en avondvullend programma over de verbinding van kunstenaarschap en ondernemerschap met o.a. workshops van Marion Beltman ('Marketing is market getting') en Ernst Houdkamp ('Business Model Canvas'), een lezing door Jaap Wils (van 'Research voor Beleid') en een diner + netwerkborrel.

Aanmelden? Bekijk de website voor het complete programma.

A.s. vrij. 7 oktober · De Avond van Krijn de Koning

In opdracht van CBKU maakt De Koning een zeefdruk in een oplage van 50 (te koop vanaf 8 oktober in de webshop en bij het CBKU zelf). Daarnaast maakt hij speciaal voor de gelegenheid een muurschildering in het CBKU die van 5 t/m 13 oktober te zien is. De prent wordt gepresenteerd op a.s. vrijdag 7 oktober tijdens De Avond van Krijn de Koning. Alex de Vries praat met hem over zijn werk en inspiratiebronnen.

Reserveren
Wil je het kunstenaarsgesprek bijwonen? Stuur dan een mail. Toegang is € 5,- (kunststudenten € 3,-), inclusief kopje koffie of thee bij binnenkomst.

Vooraf lekker eten? Schuif aan bij de kunstenaarsdis vanaf 18.00 uur. Kosten: €15,-. Reserveren kan tot uiterlijk 1 dag van tevoren door te mailen.

Speciale combiprijs voor gesprek en diner:  €17,50.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergeven? Klik hier voor de online versie.
Ruil
Kunst moet rollen markt compilatie
Kunst moet rollen oikos compilatie
Krijn de Koning Proefontwerp prent

Deel dit artikel

  • Facebook