Ga direct naar inhoud

Nieuws 7 december 2010

··········

Opening Pharmakon - Kaisu Koski

De Utrechtse kunstenaar Kaisu Koski zoekt de dialoog tussen kunst, medicijn en wetenschap. 'Pharmakon' toont haar, soms kritische, kijk op medische situaties. Koski neemt de bezoeker mee in de farmaceutische wereld en combineert in mixed-media installaties een documentaire-achtige stijl met persoonlijke verbeelding. De opening is donderdag 9 december om 20.00 uur .

Van tevoren eten?
Schuif aan bij de kunstenaarsdis vanaf 18.00 uur. Kosten € 15,- p.p. Je kunt je tot 1 dag van tevoren opgeven via info@cbk-utrecht.nl.

Watskeburt?! - Stedelijke Fotografie Utrecht

Donderdag 9 december opent ook de fototentoonstelling 'Watskeburt?!': een unieke selectie die cultuurreporter en auteur Rob van Scheers maakte uit het archief van stichting Stedelijke Fotografie Utrecht. Uit 23 jaar stadsfotografie koos hij beelden die vaak een tweede blik vragen voordat de kijker de omvang van het getoonde goed begrijpt: 'Wat is hier precies gebeurd?' De expositie opent 9 december om 20.00 uur en is te zien tot en met 9 januari.

Leer je t-shirt, tas of stof bedrukken

In januari start de cursus Zeefdrukken op textiel. In drie bijeenkomsten leer je alles over de technieken en mogelijkheden voor het drukken op stof. Interessant voor kunstenaars, mode-ontwerpers en andere makers die graag met textiel werken.

Zaterdag 8, 15 en 22 januari 2011
13.00 - 17.00 uur
Docent: Petra Berghorst
Kosten: € 250,-
Schrijf je in via info@cbk-utrecht.nl.

9 januari: toost mee op 2011!

13.00 tot 18.00 uur
Op 9 januari, culturele zondag, neemt CBKU samen met andere culturele instellingen in Utrecht een duik in het nieuwe seizoen. Bekijk de tentoonstellingen Watskeburt?! en Pharmakon of doe mee met de workshop Droge Naald (voor jong en oud). Om 16.00 uur toosten we samen met kunstenaars en kunstinstellingen op het nieuwe jaar. Je bent van harte uitgenodigd!
Wordt dit bericht niet goed weergegeven? Bekijk het dan online >>
Kaisu Koski, Local global anestethics
Kaisu Koski, Local global anestethics
Ton Borsboom, 1991
Zeefdruk
Zeefdruk instructie

Deel dit artikel

  • Facebook