Ga direct naar inhoud

Nieuws · 9 maart 2011

··········

Donderdag opening Stadsgezichten #1

Stedelijke Fotografie Utrecht (SFU) toont in CBKU de eerste resultaten van een nieuwe thematische reeks foto-opdrachten over de identiteit van Utrecht. Met werk van Hans Wilschut, Raimond Wouda, Raymond Rutting en Petra Stavast. Op donderdag 10 maart om 20.00 uur is de opening met een inleiding door Prof. dr. Pieter Hooimeijer, hoogleraar Sociale Geografie & Demografie (UU).
Wees welkom!  Lees meer >>

Open Call ZAP-U 'Mislukken'

Fouten maken is menselijk, maar wat leveren mislukkingen op? Op 12 mei organiseert CBKU weer een ZAP-U. Het thema is deze keer ‘Mislukken’. Wat heb je geleerd van een specifieke mislukking? Heb je de mislukking omarmd en tot onderwerp van je werk gemaakt? Is het eigenlijk wel geoorloofd om te mislukken? Of straft de (kunst)wereld je genadeloos af na een ‘mislukte tentoonstelling’, een vreselijke recensie of een aansluiting bij een galerie buiten ‘het circuit’?
 
ZAP-U biedt op donderdagavond 12 mei gelegenheid je werk of project in maximaal 5 minuten te presenteren rondom het thema 'Mislukken'. Presentatie is in handen van Jellie Brouwer. Mail vóór 4 april a.s. kort de inhoud van de presentatie en de wijze van presenteren (performance, werk tonen, film, lezing) naar CBKU, Iris Stelder, stelder@cbk-utrecht.nl. Maximaal 6 presentaties worden geselecteerd door de ZAP-U redactie.
Lees meer >>

Prent Robbie Cornelissen

Robbie Cornelissen maakte speciaal voor CBKU de prent De Executiekamer. Vanaf 11 maart is van deze prent in het Centraal Museum ook een monumentale uitvoering te zien in de tentoonstelling Studio Vertigo waarin het oeuvre van Cornelissen van de afgelopen 10 jaar centraal staat. De ets, gemaakt met de polymeertechniek, verschijnt in een oplage van 50 en is vanaf 11 maart voor € 120,- te koop bij CBKU of via de CBKU webwinkel >>

Creatieven gezocht!
8 uur overwerken voor het goede doel

Acht uur overwerken voor het goede doel heeft je nodig! Op vrijdag 25 maart 2011 organiseert 8 uur overwerken (8UO) bij CBKU een overwerknacht voor ondernemende creatieven en Goede Doelen. Op deze avond gaan van 18.00 tot ca. 03.00 uur in 10 steden 500 mensen voor 50 goede doelen aan de slag om een vraagstuk voor hen op te lossen. Meld je snel aan via utrecht@achtuuroverwerken.nl. Voor de inwendige mens wordt uiteraard gezorgd. Lees meer op achtuuroverwerken.nl
 
Wordt dit bericht niet goed weergegeven? Bekijk het dan online >>
Hans Wilschut
ZAP-U Reizen inleiding
Bjorn van Rozen
Sabrina Lindemann
Robbie Cornelissen, De Executiekamer

Deel dit artikel

  • Facebook