Ga direct naar inhoud

Nieuws · 9 november 2011

··········

13.11 Kunstveiling · H-ART voor Japan

Mis het niet! Aanstaande zondag 13 november wordt werk van Utrechtse kunstenaars geveild tijdens de Culturele Zondag 'Klaas en Maarten pakken uit'. De veiling vindt plaats in de hal van het stadhuis in Utrecht en start om 15.00 uur  (inloop vanaf 14.30 uur). Frits Lintmeijer, wethouder van Cultuur, treedt op als veilingmeester. 
De kunstveiling is geïnitieerd door een aantal kunstenaars i.s.m. het Grafisch Atelier. De opbrengst komt ten goede aan Japanse kinderen die getroffen zijn door de gevolgen van de tsunami. 

Bekijk de te veilen werken op onze website.
 

24.11 ZAP-U · De schrijvende kunstenaar

In welke vorm, waarover en met wie corresponderen kunstenaars tegenwoordig? Waar komt die drang tot schrijven vandaan? En hoe verhoudt het schrijven zich tot het autonome werk?
Op donderdag 24 november vindt de volgende ZAP-U plaats met 5-minuten presentaties rondom het thema ‘de schrijvende kunstenaar’. Met bijdragen van Richtje ReinsmaJohn KonijnErik WallertMarieke Houwers, Daan Fikkert en Jeroen van Loon. En een column door Robbert Welagen. Presentatie is in handen van Jellie Brouwer.
 
Reserveren
ZAP-U bijwonen? Meld je aan via info@cbk-utrecht.nl. Toegang is € 5,- (kunststudenten € 3,-), inclusief kopje koffie of thee bij binnenkomst.
Vooraf kun je ook nog aanschuiven bij de kunstenaarsdis  vanaf 18.00 uur. Kosten € 15,-. Reserveer uiterlijk 1 dag van tevoren via info@cbk-utrecht.nlSpeciale combiprijs voor gesprek en diner: € 17,50.
 

27.11 Opening Kunst doet goed · Een verkooptentoonstelling

DepARTmentSTORE is een underground warenhuis voor kunst en design dat voor de derde maal georganiseerd wordt in Utrecht. Dit keer op locatie bij CBKU. Het assortiment omvat schilderijen, grafiek, meubels, fashion, lampen, beelden, servies, boeken en muziek. Kortom: alles wat het leven mooier maakt! De store biedt ruimte aan jonge, startende maar ook gevestigde kunstenaars en designers om hun werk te presenteren en te verkopen. Opening: zondag 27 november om 16.00 uur.

Sideways 
Naast de store zullen er ook andere activiteiten zijn, zoals etentjes, concerten, theater, film en workshops.  Het volledige programma is binnenkort te vinden op de website van CBKU.
De DepARTmentSTORE is een initiatief van De Loods, een gelegenheidscollectief dat culturele initiatieven organiseert. 
 

Nieuw op LUCY

LUCY was bij de opening van Herfst/Fall, een solotentoonstelling van Jasper Hagenaar bij Galerie 10 in Utrecht >>

Volg LUCY op facebook en twitter

Indien deze nieuwsbrief niet goed weergeven wordt, klik dan hier voor de online versie>>
H-ART voor Japan Flyer zonder tekst
Jellie Brouwer
ZAP-U Mislukken Frank Koolen
Jasper Griepink
Kunst doet goed logo
LUCY

Deel dit artikel

  • Facebook