Ga direct naar inhoud

Open Calls · 23 maart 2011

··········

Reminder oproep ZAP-U Mislukken

CBKU zoekt nog presentaties voor de volgende ZAP-U op 12 mei. Presenteer je werk of project in maximaal 5 minuten rondom het thema 'Mislukken'. Fouten maken is menselijk, maar wat leveren mislukkingen op? Zijn mislukkingen juist de weg naar succes? Is het eigenlijk wel geoorloofd om te mislukken? Of straft de (kunst)wereld je genadeloos af na een ‘mislukte tentoonstelling’, een vreselijke recensie of een aansluiting bij een galerie buiten ‘het circuit’?
 
Jellie Brouwer presenteert de avond. Mail vóór 4 april a.s. kort de inhoud van de presentatie en de wijze van presenteren (performance, werk tonen, film, lezing) naar CBKU, Iris Stelder, stelder@cbk-utrecht.nl. Maximaal 6 presentaties worden geselecteerd door de ZAP-U redactie.
Lees meer >>

Oproep Bring Your Own Beamer

Wat is het beste deel van een expositie? De opening. Dus laten we alleen het beste deel doen. SETUP organiseert op 19 mei de eerste Nederlandse Bring Your Own Beamer expositie in samenwerking met CBKU en Born Digital.
 
Het concept is even simpel als doeltreffend: een avond, een ruimte en een hele hoop beamers transformeren de witte muren van de beeldende kunstinstelling tot een expositie die constant in beweging is. Een nieuw soort expositie. Geen maanden van voorbereiding en een langdurige expositie, maar één avond waarop nieuw werk op een directe, snelle, speelse manier wordt gepresenteerd.
 
Heb jij interessant werk wat je op deze avond wil laten zien? Stuur een impressie naar jelte@setup.nl (voor mensen die niet zelf in het bezit zijn van een beamer zal er ook een aantal beamers aanwezig zijn).
  
**BYOB is een concept van Rafael Rozendaal, www.byobworldwide.com

De Avond van Stavast en Wilschut op 31 maart

Op donderdagavond 31 maart om 20.00 uur praat Alex de Vries met fotografen Petra Stavast en Hans Wilschut over hun werk naar aanleiding van de expositie Stadsgezichten.
Lees meer en reserveer >>

Van tevoren eten? Schuif aan bij de kunstenaarsdis vanaf 18.00 uur. Kosten €15,-. Reserveer uiterlijk 2 dagen van tevoren via info@cbk-utrecht.nl.

Wordt dit bericht niet goed weergegeven? Bekijk het dan online >>
Sabrina Lindemann
ZAP-U Reizen inleiding
Tom Kok

Deel dit artikel

  • Facebook