Ga direct naar inhoud

Opening Alles Grafisch!

··········

Do. 7 juni 17.00 uur
opening Alles Grafisch!

De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar morgen opent Alles Grafisch! Een tentoonstelling met grafiek in de hoofdrol. Kunstenaar Stefan Hoffmann struinde het pand af op zoek naar beelden en pictogrammen ter inspiratie voor zijn 'window' en 'wall printings'. Hoe symbolisch de afbeeldingen op de ramen van het CBKU zijn, laat hij in het midden. De komende dagen werkt hij door aan zijn 'site specific work in progress'. Daarnaast is er onder andere ruimtelijk werk te zien van Tijs Rooijakkers en Thijs Ebbe Fokkens, een wandvullende zeefdruk op doek van Ilse Versluijs, een leperelloboek met houtsneden van Marianne Kaars en landscape formaat etsen van Gijs van Noort. 
Lees meer over alle deelnemende kunstenaars en het programma >>

Vrijwilligers gezocht voor Gullivers Verzamelingen

Heb jij je zomervakantie nog niet gepland en heb je zin om mee te helpen aan een unieke  zomerexpo? Samen met Jaarbeurs, Centraal Museum, Dropstuff en kunstenaar Pet van de Luijtgaarden wordt er een reus (uit Gullivers reizen) van verzamelingen gemaakt. Deze bijzondere expositie vindt plaats van 7 t/m 22 juli in de Jaarbeurs. 
Gezocht: vrijwilligers die dit samen met de organisatie willen opzetten en beheren (o.a. locatiemanagers, hulp met op en afbouw (van 30 juni t/m 6 juli opbouw en 23 en 24 juli afbouw), kaartverkoop, EHBO). 
Voor meer info en aanmelden, zie de website gulliversverzamelingen.nl.

nieuws en tips LUCY

TIP: depARTmentSTORE 4 by Gumbs (i.s.m. Galerie ZAND). Nog tot en met 16 juni! De pop-up store voor kunst en design was in december te gast bij CBKU en is nu neergestreken op de mooie locatie Springweg 58-60. Met mooi werk. Om te kijken én te kopen.

Ondernemen doe je zo. In gesprek met Jaap Sleper (galerie 10 en bedrijf Sleper) over de kunstwereld, ondernemen en de nieuwe Rembrandt >>

Who more sci-fi than us? in KAdE >>

KAAP 2012, avontuurlijke kunst voor kinderen. Over dansende rozijnen en een konijn als hoofdpersoon >>


Wordt dit bericht niet goed weergegeven? 
Bekijk het dan online >>
Alles Grafisch!
Stefan Hoffmann, work in progress
Gullivers verzamelingen
DepARTmentstore 4
illustratie Agnes Loonstra
John Bock, film still

Deel dit artikel

  • Facebook