Ga direct naar inhoud

Oproep Eendags_

··········

Oproep Eendags_
maak een ruimtelijk werk in 1 dag

24 maart 9.00 uur - 25 maart 2.00 uur
 
Vind je het een uitdaging om in één dag een ruimtelijk kunstwerk te maken naar aanleiding van een actueel thema? En durf jij de discussie aan met panel en publiek? Doe dan mee met Eendags_Ruimtelijk!
 
Eendags_ is een initiatief van Jan Coolen, Maarten van der Meer en Lies Schermer. Zij bieden een podium aan kunstenaars en creatieven, waarbij het gaat om de vertoning van het in één dag behaalde resultaat. Na de succesvolle eerdere Eendags_ edities rondom Film en Fotografie is het nu de beurt aan de ruimtelijke makers, ditmaal op locatie bij CBKU.
 
Op zaterdag 24 maart  2012 van klokslag 9 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s nachts gaan de deelnemers aan de slag. Het thema wordt pas die ochtend bekend gemaakt. Om middernacht tonen de deelnemers het resultaat aan een professioneel panel en het aanwezige publiek. De panelleden geven feedback op het gemaakte werk en er vindt een discussie plaats over het thema onder leiding van moderator Friso Wiersum.

Spelregels

De belangrijkste spelregel: geen voorbereidingen. Het is de bedoeling dat je met het gegeven thema in één dag komt van concept tot een uiteindelijk ruimtelijk werk. Verder is alles geoorloofd!
Tijdens Eendags_ruimtelijk zorg je zelf voor materiaal en eventuele apparatuur. Je kunt werken op locatie bij CBKU of op een eigen locatie. De presentatie is bij CBKU. In overleg is er beperkte (audiovisuele en doe-het-zelf) apparatuur ter beschikking. 

Meedoen?

Wil je graag meedoen? Stuur dan een mail naar info@cbk-utrecht.nl onder vermelding van ‘Eendags’. Wees er snel bij want er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Deelname kost € 15. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname.
Meer informatie over de dag zelf ontvang je na aanmelding.

Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >> 
Eendags film
Eendags fotografie

Deel dit artikel

  • Facebook