Ga direct naar inhoud

Reminder Kunstenaarsgesprek + filmavond

··········

Komende donderdag 28 juni:
Kunstenaarsgesprek en filmavond

In het kader van de expositie Alles Grafisch! is er donderdag 28 juni om 20.00 uur een gespreksavond met gasten Ilse Versluijs en de ontwerpers van Studio Airport. Daarnaast is er een mooi filmprogramma met animatiefilms van Sun Xun (China), Scott Minzy (USA) en Sjeng Schupp en Michiel van Dijk. Liesbeth Hemelrijk gaat die avond in gesprek met de kunstenaars en skypt ook met Scott Minzy.
 
Studio AIRPORT is een jong ontwerpbureau uit Utrecht, opgericht door Vincent de Boer, Maurits Wouters en Bram Broerse (HKU Graphic Design). De liefde en passie voor letters dreef ze tot een Ode aan de Letter. Zo schreven ze aan alle 26 letters een brief, met een speciaal hiervoor ontwikkeld handschrift.
Ilse Versluijs studeerde in 2003 af aan de Koninklijke Academie in Den Haag. In 2005 won zij de GAU Grafiekprijs en had een solotentoonstelling in het Grafisch Atelier Utrecht  en maakte een donateursprent voor CBKU. Zij werkt op een experimentele manier met grafische technieken en maakt o.a. linosnede installaties. In Alles Grafisch is een gigantisch gezeefdrukt bos van haar te zien.
Lees meer over het kunstenaarsgesprek en de expositie (nog te zien t/m 1 juli) >>

De avond bijwonen?

Wil je er bij zijn donderdag? Meld je dan aan via info@cbk-utrecht.nl o.v.v. 'kunstenaarsgesprek 28 juni'. Toegang is € 5,-.


Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >>
Studio Airport
Scott Minzy, Mad Men
Ilse Versluijs

Deel dit artikel

  • Facebook