Ga direct naar inhoud

Reminders · 20 april 2011

··········

do 21 april: Symposium Kunst en Geld

15.30 - 18.30 uur
Een mini-symposium als opmaat voor het grote project Kunst en Geld in het najaar. Speciale gast is Arjo Klamer, professor in de Economie van Kunst en Cultuur aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Kom je ook? Met ingevulde enquête is toegang gratis. Reserveer via info@cbk-utrecht.nl  o.v.v. 'symposium Kunst en Geld'.
Lees meer >>

do 28 april: De Avond van Robbie Cornelissen

Robbie Cornelissen is op 28 april te gast in 'De Avond van'. Alex de Vries praat met hem naar aanleiding van zijn actuele exposities in Utrecht en Den Haag en de prent De Executiekamer die Cornelissen maakte voor CBKU. Een gesprek over zijn fascinaties en inspiraties met onder andere fragmenten uit Metropolis van Fritz Lang en de Japanse animatiefilm Spirited Away van Hayao Miyazaki. Wil je de avond bijwonen? Reserveer dan via info@cbk-utrecht.nl o.v.v. 'De Avond van Robbie Cornelissen' (entree: € 5 / studenten € 3).
Vooraf eten? Monique Polman kookt weer een kunstenaarsdis. Speciale combiprijs eten én kunstenaarsgesprek: € 18. Wel reserveren via info@cbk-utrecht.nl. Aanvang eten: 18.00 uur, aanvang gesprek: 20.00 uur.
Lees meer >>

Wordt dit bericht niet goed weergegeven? Lees het dan online >>
pie chart
Robbie Cornelissen, De Executiekamer
Robbie Cornelissen

Deel dit artikel

  • Facebook