Ga direct naar inhoud

Uitnodiging 'Alles Grafisch'

··········

Tentoonstelling 'Alles Grafisch! - van Alfabet tot Zeefdruk'

Een tentoonstelling die de diversiteit van grafische technieken belicht. Met werk van kunstenaars die grafiek op een onorthodoxe manier inzetten. Variërend van een alfabet in linoleumsnede, installaties met etsen en met 'Windowprinting', tot animatiefilms in lino, kunstenaarsboeken en zeefdruk op shirts. Alles Grafisch! is samengesteld door Ondine de Kroon en wordt op donderdag 7 juni om 17.00 uur geopend door wethouder Frits Lintmeijer.

Deelnemende kunstenaars zijn: Randy Beker, Karin Bos, Arjenne Fakkel,Thijs Ebbe Fokkens, Stefan Hoffmann, Marianne Kaars, Scott Minzy,Gijs van Noort, Jos de L’Orme, Gemma Plum, Jurriaan Rexwinkel,Ewoud van Rijn, Tijs Rooijakkers, SAGE, Tomiyuki Sakuta, Sjeng Schupp en Michiel van Dijk, Lennard Schuurmans, Inez Smit, Studio AIRPORT, Ilse Versluijs, Wilma Vissers, Lennart Wolfert en Sun Xun.

Kunstenaarsgesprek en filmavond 28 juni
Op donderdag 28 juni om 20.00 uur vindt er een kunstenaarsgesprek met Ilse Versluijs en Studio Airport plaats, en worden animatiefilms vertoond in lino- en houtsnede van Sun Xun (China), Scott Minzy (USA) en Sjeng Schupp en Michiel van Dijk. De avond wordt geleid door Liesbeth Hemelrijk.

Lees meer over Alles Grafisch! >>


Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >>
Alles Grafisch!
Scott Minzy, Mad Men
Arjenne Fakkel
Stefan Hoffmann
LUCY
1205 Appel en Peer
Femke Dekkers in Moira

Deel dit artikel

  • Facebook