Ga direct naar inhoud

Uitnodiging Kunst moet rollen #2

··········

Kunst moet rollen #2
do. 12 april: inspiratieavond met voorbeeldprojecten

In deze 2e editie van Kunst moet rollen treedt CBKU op als matchmaker tussen kunstenaars en bedrijven. Aanleiding hiervoor was het tijdelijke uitzendbureau voor kunstenaars dat eind 2011 onderdeel was van de door Elias Tieleman samengestelde tentoonstelling Kunst moet rollen
 
Het eventprogramma van Kunst moet rollen #2 wordt afgetrapt met een Showcase van ‘best practices’; een boeiend programma van 5 geslaagde samenwerkingsprojecten uit Nederland en België tussen kunstenaars en bedrijven. De avond wordt geleid door Patrick van der Hijden.

Gasten
Julie Vandenbroucke
 is medeoprichter en voorzitter van het Belgische Art Economy. Zij presenteert het project Glass Works, een succesvolle samenwerking tussen kunstenaar Kris Vleeschouwer en het bedrijf Siemens. Petra Befort van Cultuur-Ondernemen vertelt over een co-creatie tussen KIS kunstenaars (Kunstenaars Innovatie en Strategie) en Eneco. Verder zijn er presentaties van Erik Uitenbogaard over de 'Polikliniek van de toekomst', van Jaap Warmenhoven (adviseur bij Twijnstra Gudde) over Geen Kunst. Advies buiten kaders, en van Robert Tordoir, mede-eigenaar van Art Partner over het project ‘Vertrouwen verbeeld’, een zoektocht naar vertrouwen in het kantoor van Theodoor Gilissen Bankiers.
Lees meer over het programma >>

De avond bijwonen?
Showcase 'best practices'
donderdag 12 april om 20.00 uur
CBKU, Plompetorengracht 4, Utrecht
Meld je aan via info@cbk-utrecht.nl onder vermelding van 'showcase 12 april'
Toegang € 5,- (studenten € 3,50).

LUCY nieuws

Nieuw op LUCY:
De verhalenfabriekJantine Kremer op atelierbezoek bij Lotte van Laatum >>

LUCY tipt:
In het kader van Utrecht Manifest, 4e biënnale voor social design: A van Aandacht
Op deze bijzondere Goede Vrijdag wordt drie keer werk getoond dat door bezieling tot stand is gekomen. Met een kort portret van Rudy & Germaine Krier, grootouders van Sophie Krier, en de rol van vakmanschap in hun leven. Een lezing van Canadese ontwerper Cynthia Hathaway, over de wereld van de autocultuur in de Verenigde Staten en het genot van alles over één ding weten en dit delen binnen een marginale groep. Én de nieuwe film van kunstenaar Joost Conijn, getiteld ‘Een handige dromer’.  De film onderzoekt wat schrijven inhoudt, en hoe de wereld in taal gevangen kan worden.

A van Aandacht
Vrijdag 6 april (Goede Vrijdag)
Aanvang: 19.30 uur (tot 22.00 uur)
Entree: €5,00 (studenten €2,50)
Locatie: werkoord ROTSOORD, Heuveloord 140 te Utrecht (achter restaurant LE:EN)
RSVP naar: hilde@utrechtmanifest.nl

Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >>
Kris Vleeschouwer
Kris Vleeschouwer, Glass Works
KIS programma videostill
Kunst moet rollen expo Daan Roosegaarde
Wit vlak
LUCY

Deel dit artikel

  • Facebook