Ga direct naar inhoud

Uitnodiging The Receptor #2

··········

The Receptor
The Looooove Issue
uitnodiging 9 september

Aanstaande zondagmiddag 9 september om 16.00 uur wordt het tweede nummer van The Receptor feestelijk gepresenteerd in Café Restaurant Spitfire, Amersfoortseweg 10F in Zeist. Een middag over liefde en liefdes dwaalwegen op en rondom voormalige Vliegbasis Soesterberg, mét BBQ en op de loveseat van de Spitfire een live voordracht van de liefdesbrieven van Jack & Lara, geschreven en vertolkt door Christiaan Fruneaux en Nina Thibo.

Nieuwsgierig naar de geschiedenis (en toekomst) van Vliegbasis Soesterberg? Je bent van harte welkom, maar meld je wel even aan.

Aanmelden

Stuur een mail naar: info@cbk-utrecht.nl o.v.v. 'Presentatie The Receptor' (graag vóór 7 september: vermeld je naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel personen je komt) 
De presentatie en barbecue zijn gratis en je ontvangt 1 consumptiebon p.p. voor een drankje en natuurlijk een Receptor!

Over The Receptor...

The Receptor is een krant en website van grafisch ontwerper Roosje Klap en beeldend kunstenaar Kaleb de Groot, die de feiten en mythes rondom Vliegbasis Soesterberg ontrafelt. Samen met hoofdredacteur Paul Kempers maken zij vier themanummers. Het eerste nummer 'The Secret' verscheen in 2011 tijdens Festival De Basis. In 2013 volgen nog de themanummers oorlog & techniek en muziek & eten. De publicaties maken deel uit van een grotere opdracht. Kunstenaarsduo Klap & De Groot werken aan een installatie op Vliegbasis Soesterberg in 2013, die zich voordoet als officiersmess; een minimuseum waar verhalen over de vliegbasis gehoord, bekeken en gelezen kunnen worden. The Receptor installatie zal voor het eerst te bezoeken zijn tijdens Festival De Basis in 2013. Dan zullen ook de andere kunstwerken te zien zijn die ontwikkeld zijn in het kader van het kunstprogramma voor DE BASIS.

Wordt dit bericht niet goed weergegeven?
Bekijk het dan online >>
The Receptor
The Looooove Issue
lovelovelove
Café Spitfire

Deel dit artikel

  • Facebook