FREEMOTE

7-11 december 2011

FREEMOTE is een vijfdaags festival voor nieuwe mediakunst en co-creatie en is van woensdag 7 tot en met zondag 11 december te bezoeken in NUtrecht, een voormalig spoorwegmagazijn aan de Cartesiusweg, vlakbij Station Zuilen. Een Festival met 4000 m2 kunst- en media-installaties, exposities, screenings, muziek- en AV-performances door ruim 100 kunstenaars en performers. Thema dit jaar is ‘Threshold’. 
FREEMOTE 11

Uitgelicht

Utrechts platform voor digitale media SETUP komt met de liveshow ‘Tussen Kunst & Glitch’. Een variant op het populaire tv-programma waarin makers en liefhebbers van mediakunst een mooi, ontroerend of grappig verhaal over hun favoriete werk delen. Maar heeft het werk naast persoonlijke waarde ook culturele waarde? En hoe zit het met de cash-value? Experts plaatsen het werk in een context, en geven hun ongenadige oordeel.
In de expo is Jeroen van Loons installatie te zien over de invloed van de digitale technologie op verschillende culturen. Via handgeschreven brieven krijg je een nieuwe kijk op onze digitale wereld. Een reis naar de uithoeken van de wereld waarin toegang tot internet niet vanzelfsprekend is. Andere deelnemers aan de expo zijn onder meer Arne Boon, Sebastiaan ter Burg, Georgina Espasa, Rosa Teixidor, Rowdy & Tifène, Zesbaans en Rodrik Biersteker.

Kijk voor het volledige programma op freemote.nl 
1112 FREEMOTE Setup
1112 FREEMOTE Jeroen van Loon

Waar?

FREEMOTE vindt plaats in NUtrecht, vlakbij Station Zuilen

adres:
CAB-Rondom 90AA
3534 BE
Utrecht

freemote.nl