HUNNIE Fluit avontuur

nieuw avontuur 18 mei in De Bovenlanden

Hunnie is een project van de ontwerpers Henriëtte Waal & Sophie Krier in het gebied De Bovenlanden - een polderlandschap bij Wilnis in de provincie Utrecht. In een serie seizoensgebonden avonturen onderzoekt Hunnie nieuwe vormen van natuurrecreatie en beheer in het gebied. Na Kleiputten, Jagen en Wilgen Vlechten organiseert Hunnie op zaterdagochtend 18 mei een workshop waarin iedereen van wilgenexpert Jan van Schaik kan leren hoe je van verse takken diverse typen fluiten kunt maken.
1305 Hunnie fluit

Privéconcert

Voorafgaand aan de workshop is er voor alle vroege vogels een broedontbijt, inclusief zelfgemaakte wilgenthee. Als randprogramma zal de Hunnie Huidboot, die tijdens het eerdere Avontuur Hunnie Wilgen Vlechten is vervaardigd, worden afgemaakt door wilgenvlechter Sven Hoogerhoud. De Hunnie Huidboot wordt deze ochtend geschonken aan Zorgboerderij Amstelkade. En blokfluitmuzikant en jong talent Thomas Triesschijn geeft tijdens Hunnie Fluit een privé buitenconcert >> 

Hunnie Fluit
broedontbijt met aansluitend workshop
Wanneer: zaterdag 18 mei 10.30 - 12.30 uur

Prijs: €5,- (ter plekke contant betalen)
Locatie: Wilnisse Zuwe 34, Wilnis
Aanmelding: contact@hunnie.nu (geef aan als u een speciaal dieet volgt)
Meer informatie: www.hunnie.nu| www.facebook.com/projectHunnie

Over Hunnie

Hunnie Fluit is onderdeel van het veldonderzoek van ontwerpers Sophie Krier en Henriëtte Waal waarin naast een serie natuuravonturen ook een veldwerkplek, gebiedseigen producten en een buitenuitrusting voor de Bovenlandenpolder worden gerealiseerd. De ontwerpen staan in dienst van dit speciale gebied en haar huidige en toekomstige liefhebbers.
1305 Hunnie wilgen vlechten
Agenda Hunnie Avonturen
Hunnie Broedt: 15 maart t/m 15 juni 2013
Hunnie 24 Uur Natuur: za. 21 en zon. 22 september 2013
Hunnie Winterklaar: za. 2 november 2013 (Natuurwerkdag) 
1305 Hunnie in takjes
Hunnie is ontwikkeld in opdracht van Centrum Beeldende Kunst Utrecht (CBKU). Hunnie wordt mogelijk gemaakt door Programmabureau Utrecht-West / Provincie Utrecht, Stichting DOEN, Fonds voor Cultuurparticipatie en Prins Bernhard Cultuurfonds. Na de opheffing van CBKU per 1-1-2013 is Hunnie ondergebracht bij Landschap Erfgoed Utrecht.